Vi gör det enkelt!

De flesta av våra jobb är produktioner för kunder som vi jobbat med i många år – så vi hoppas att ni vill vara en del av det gänget ni med. Naturligtvis supportar vi alla med snabba offerter vid de tillfällen som ni önskar.

Så ni kan enkelt fylla i formuläret här nedanför och skicka över, så kommer snar inom kort.

Svar inom 24 h

Vi vet att det ofta kan behövas en snabb offert/prisuppgift – till er själva/projektledaren eller till er kund. Så vi gör allt för att kunna serva er med snabbhet!

Snabb offert

Fyll i fälten – klicka på skicka så får du strax svar.

  Små upplagor – hög kvalité och snabb produktion

  Print kör vi i upplagor från enstyck upp till ca 3000 ex. Vettiga styckpriser gör detta till en flexibel och smart lösning för många produktioner. Bra utrustning gör att det möjligt att välja både papper och olika format/storlekar.

  I begreppet lägger vi bl.a Digitalprint, offset, vinyldekaler, utskurna dekaler, kuvert & visitkort osv.

  Rätt kvalité och rätt support

  Vi tar fram de skyltar och rollups du behöver. Mycket finns för omgående leverans, men vi jobbar med de flesta fabrikat om du behöver välja.

  Här kan det ofta bli frågan om anpassingar/monteringar mm – se mer under avsnittet kundanpassat! Vi skapar en färdig leverans om du önskar.

  Det handlar om att servera en färdig leverans – som gör det enkelt för dig!

  Exemplen är många; en printad vinylhuv till en P-automat, 60 st ÅF-pärmar med inlaga, flikregister och distribution till rätt ÅF. Det handlar om 40 st delar av olika fläktremmar monterade på en präntad A1 – eller bara ett väldigt speciellt visitkort.

  Testa oss – vi gillar utmaningar, och kundanpassningar är en av de saker vi är bäst på!